Ibanez na meti Rome i Bologne

Brazilac iz Atalante

Ibanez na meti Rome i Bologne

E. Škorić

Roma i Bologna ući će u trku za Rogerom Ibanezom.

Prema časopisu Il Tempo, Atalanta je spremna pustiti Ibaneza na 18-mjesečni zajam uz obvezu kupnje za ukupno 10 miliona eura.

I Roma i Bologna spremni su na takav dogovor, no naravno nešto će se pitati i mladi nogometaš tima iz Bergama.

21-godišnji brazilski defanzivac pridružio se Atalanti tek u januaru 2019. godine iz Fluminensea za 3,95 miliona eura, napravivši samo dva zamjenska nastupa za klub.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Budući da se nije naigrao u Atalanti, vjerovatno će i sam Ibanez imati želju da ode i da pokuša da se izbori za mjesto u odbrani Rome ili Bologne, ovisno gdje na kraju završi.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi