Sprema se velika razmjena Rome i Juventusa: U centru pažnje trojica igrača

Zanimljiva ponuda

Sprema se velika razmjena Rome i Juventusa: U centru pažnje trojica igrača

E. Čaušević

Italijanski mediji prenose da nas na Apeninima očekuje itekako uzbudljiv ljetni prelazni rok.

Iako je zimski prelazni rok još uvijek u toku u Italiji se već priča o tome šta klubovi spremaju za ljeto. U centru pažnje javnosti našli su se Roma i Juventus koji navodno pripremaju veliku razmjenu.

Calciomercato piše da Juventus i Roma pregovaraju već neko vrijeme, te da su glavne teme trojica igrača. Juventus u svoje redove želi dovesti Nicola Zaniola i Lorenza Pellegrinija, a spremni su u suprotnim pravcu pustiti Federica Bernardeschija.

No, teško je da će Roma pristati da pusti baš obojicu igrača jer su ugovorima vezani do 2024. godine. Ipak, u Juventusu su spremni za pregovore i uz Bernardeschija će vjerovatno ponuditi određenu sumu novca.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Zaniolo je i ljetos bio na meti Stare dame, ali se tada klubovi nisu uspjeli dogovoriti. U Juventusu ne odustaju od mladog igrača koji je svojim igrama oduševio sve na Apeninima.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

IMPERATOR
Ne mogu oni dobit Zaniola ključ za ključ, da ne spominjemo ovog Lorenza prida.
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi