Ibišević i društvo u karantinu: Bild saznao koji igrač Herthe je zaražen koronavirusom

Ostali čekaju rezultate testiranja

Ibišević i društvo u karantinu: Bild saznao koji igrač Herthe je zaražen koronavirusom

E. Čaušević
Teme:

Hertha je jutros potvrdila je da je jedan igrač ovog tima zaražen koronavirusom.

Zbog toga je odlučeno da cijeli tim mora u karantin koji će trajati 14 sata, a ostali igrači i uposlenici kluba će biti također testirani. Herha nije objavila ime igrača koji je zaražen, ali je Bild uspio da dođe do te informacije.

Ugledni Bild objavio je da je pozitivan na koronavirus odbrambeni igrač berlinskog kluba Maximilian Mittelstadt. Ovaj 22-godišnji igrač nalazi se u posebnoj izolaciji, a pored igrača Herthe bit će testirani i svi oni s kojima je on bio u kontaktu.

Poznato je da je i bh. napadač Vedad Ibišević član Herthe, ali prema prvim informacijama on nije zaražen. No, igrači Herthe nestrpljivo čekaju rezultate testova koji će uskoro biti poznati.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi