Jedan igrač Herthe zaražen koronavirusom, ali klub nije otkrio njegovo ime

Ibišević i društvo idu u karantin

Jedan igrač Herthe zaražen koronavirusom, ali klub nije otkrio njegovo ime

Endin Čaušević
Teme:

Hertha je danas saopštila da cijeli tim ide u karantin koji će trajati dvije sedmice nakon što je potvrđeno da je jedan igrač berlinskog kluba pozitivan na koronavirus.

Njemački klub se prije nekoliko trenutaka oglasio na zvaničnoj Twitter stranici i potvrdio je da jedan od igrača Herthe ima koronavirus, ali nisu otkrili o kome se radi.

Hertha je odlučila da svi igrači i članovi kluba idu u karantin koji će trajati dvije sedmice. Poznato je da je bivši bh. reprezentativac Vedad Ibišević član Herthe i nadamo se da on nije zaražen koronavirusom.

Nadati se da će više informacija biti poznato tokom dana, te da će Hertha objaviti koji igrač je zaražen. Ostali igrači i članovi kluba su također testirani, te se sada čekaju rezultati.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi