Ibišević ljutito bacao kostobrane nakon izmjene: "To nas je koštalo tri boda"

Ljut na saigrača

Ibišević ljutito bacao kostobrane nakon izmjene: "To nas je koštalo tri boda"

E. Čaušević

Fudbaleri Herthe sinoć su remizirali u gostima protiv Bayerna (2:2) u meču prvog kola nove sezone Bundeslige.

Klub iz Berlina je neporažen napustio Minhen što je sigurno bio glavni cilj, ali su bili i veoma blizu pobjede. Iako je Bayern poveo golom Lewandowskog ekipa Herthe je preokrenula u finišu prvog dijela na 2:1 golovima Vedada Ibiševića i Marka Grujića.

No, u 60. minuti Bayern je došao do 2:2 kada je iz penala siguran bio Lewandowski. Bavarci su do drugog gola došli nakon što je sudija gledao VAR i vidio prekršaj Grujića.

Srbijanski igrač napravio je nevjerovatnu glupost jer je faulirao Lewandowskog iako je lopta bila daleko od gola berlinskog tima. Sudija je odlučio da pogleda snimak, te je opravdano pokazao na bijelu tačku.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Samo dvije minute kasnije Ibišević je izašao iz igre i činilo se da je bijesan zbog takve odluke trenera. Bh. napadač je "poludio" na klupi i počeo bacati svoje kostobrane, ali je nakon meča priznao da je to bilo jer je bio ljut na Grujića koji je bez ikakve potrebe skrivio penal.

"Naravno da možete živjeti kada osvojite jedan bod u Minhenu, ali nakon što odigrate takvu utakmicu i imate vodstvo da izgubite tri boda na takav način je nevjerovatno. Bio sam bijesan zbog nepotrebne greške i tog penala jer je lopta bila daleko od njih. Nisam bio ljut zbog izmjene već zbog veoma lošeg poteza Grujića", rekao je Ibišević nakon utakmice.

Top Komentari

BN78
Ma da,sto nisi dao još koji gol,pa da pobedite,već sereš na ta usta,Marko je primarno igrač odbrane,pa je uspio i dati gol,a ti umesto da radiš posao dereš.Balija,ko balija.
0 18
BN78
On našao da sere nekome,zbog njegovih silnih promašaja stopostotnih šansi Herta,ove sezone ne igra evropske utakmice,i on priča Gruji nešto,vidi se da se još nije emancipovao od uticaja brda i vukojebina oko Vlasenice.
0 11

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi