13

Komentari (13)

BN78
On našao da sere nekome,zbog njegovih silnih promašaja stopostotnih šansi Herta,ove sezone ne igra evropske utakmice,i on priča Gruji nešto,vidi se da se još nije emancipovao od uticaja brda i vukojebina oko Vlasenice.
GaazziiJAAA
SVAKA CAST, ima li jps kojo NACIONALISTICKI TEKST?...pa da LEVATI RASPRAVLJAJU..
Kiss
ja koliko znam Tuzla je uvijek bila i biti će multi-kulti ako me kontaš
BN78
Ma da,sto nisi dao još koji gol,pa da pobedite,već sereš na ta usta,Marko je primarno igrač odbrane,pa je uspio i dati gol,a ti umesto da radiš posao dereš.Balija,ko balija.
Keno
Nabijem ti cetnicku babu na balijisku kitu
Juve88
Jebem ti mater, jebo ti balija svu familiju jesili čuo picko jedna usrana
Dino_
Komentar tipičan za način razmišljanja jednog (određenog) naroda sa Balkana. "Nisam ja kriv što sam ga udario, kriv je on što nije pobjegao"!
Kupusar
Genocidna Dzukelo,jebo ti balija mamu.
Alfred
Fujjjj nešto smrdi. Vlašine u blizini...
Domaci
Prvo,Grujic nije odbrambeni igrac,vec igrac sredine terena.Kao drugo Vedo nije ni kakvom konteksu njega prozvao zbog imena,vec zbov greske!A malo pocitaj i srbijanske medijee,pa prucaj onda gluposti.Cak sta vise Grujic je uvijek apostrifirao Vedu,kao covjeka koji mu je najvise pkmogao oko adaptacije.
RodjeniRA
Jebo ti pas mater četničku!!!
Kiss
koji si ti degen-kreten čovjek je pogriješio i samo zato što je srbin ti odmah nacionalista,nikad vi nećete evropu vidjeti,seljačino
karlhajncbrazzzo
Bravo majstore, neka se zna ko je gazda!
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.