Ibišević o svom nasljedniku: Bolji je igrač nego što sam ja bio tada

Uživaju skupa u pauzi

Ibišević o svom nasljedniku: Bolji je igrač nego što sam ja bio tada

S. Mlaćo

Situcija sa koronavisom natjerala je i nogometaše u svoje domove.

Konačno imaju priliku da nešto više vremena provede sa svojim porodicama, a takav slučaj je i kod nekadašnjeg bh. reprezentativca Vedada Ibiševića.

Ibišević uživa u u druženju sa sinom Ismaelom za kojeg kaže da sjajno igra nogomet.

"Sa osam godina je bolji igrač nego što sam ja bio tada. Sada imam priliku da uživamo skupa, ranije to zbog obaveza naravno nisam mogao", kazao je Ibišević za stranicu Herthe.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Našem proslavljenom napadaču za nekoliko mjeseci ističe ugovor s Herthom i bit će u poziciji da sa slobodnim papirima nađe novi angažman, a već sada ima nekoliko opcija.

Jedna od njih je da se vrati u Sjedinjene Američke Države, gdje bi mogao preći u redove Atlanta Uniteda čiji čelnici tragaju za novim napadačem nakon što se povrijedio Josef Martinez, inače jedan od najboljih igrača MLS lige.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi