Ibiševiću dolazi 'stara mušterija': Oni mi posebno odgovaraju
Foto: EPA

Igrat će od prve minute?

Ibiševiću dolazi 'stara mušterija': Oni mi posebno odgovaraju

Bh. napadač Vedad Ibišević mogao bi se za vikend konačno naći u prvoj postavi Herthe.

U posljednje vrijeme Ibišević ili gleda utakmice s klupe ili dobija priliku na kapaljku, no stvari bi se, prema pisanju njemačkih medija, mogle promijeniti predstojećeg vikenda kada Herthi u goste dolazi Koln.

Koln je Ibiševićeva 'stara mušterija' s obzirom da im je u 15 utakmica dao čak 12 pogodaka. Devet je postigao samo u dresu Herthe...

"Posebno mi odgovara Koln", kroz smiješak je kazao Ibišević za njemačke medije.

Nadu da bi mogao zaigrati Ibiševiću daje i to što je u međuvremenu Klinsmann postao bivši.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

"Treniram i radim svoj posao najbolje što mogu, a trener je taj koji će na kraju odlučiti hoću li igrati", ističe Ibišević.

Ibiševiću na kraju sezone ističe ugovor s Herthom, a s obizrom na godine, izvjesno je da isti neće biti produžen. Nijemci navode da bi se tako u narednim mjesecima mogao ostvariti njegov san o igranju u MLS-u, odnosno u SAD-u, gdje je odrastao kao tinejdžer.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi