Trener Werdera biranim riječima govorio o Ibiševiću

Pred sutrašnji meč

Trener Werdera biranim riječima govorio o Ibiševiću

Trener Werdera Florian Kohfeldt dao je veliki kompliment Vedadu Ibiševiću.

Ekipu iz Bremena sutra u sklopu 25. kola Bundeslige očekuje gostovanje kod Herthe, a na konferenciji za medije pred ovaj duel trener Kohfeldt nije propustio priliku da nahvali našeg napadača.

"Hertha ima odlične igrače u napadu, vidjelo se to u Dusseldorfu, naročito u drugom poluvremenu. Piatek i Cunha su odlični, a i na krilnim pozicijama imaju kvaliteta. Ipak, Ibišević je za mene jedan od najboljih napadača u protivničkom šesnaestercu u posljednjih 10 godina u Bundesligi", kazao je Kohfeldt.

Nekadašnji reprezentativac BiH u posljednje vrijeme se ne može baš pohvaliti svojim statusom u Herthi. Posljednji put od prve minute igrao je još u decembru 2019. godine, a mediji u Njemačkoj uvjereni su da će na kraju sezone napustiti Berlin.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Kao naredna stanica pominje se MLS.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi