11

Komentari (11)

karlhajncbrazzzo
Previd kod Elbera priznajem. Igrao je u Stuttgartu.
Opijum
Ne znam odakle ovi novinari vade ove gluposti?
struja
Opijum
Clanak veze s mozgom nema, danasnje novinarstvo je boze sacuvaj
ek76
Ibisevic bi trebao imati veliku minutazu u Schalkama i mislim da ce ubaciti bar 12 golova u sezoni. Schalke je u ogromnim finanskijskim problemima i dobro ce im doci iskusni golgeter za samo 100 000 eura. Sretno Vedo u SCHALKE 04
Penderinos
A kad mu Elber pošalje par nabildanih crncuga da mu s kombinerkama polome noge nek se ne čudi ?
karlhajncbrazzzo
Jedino što su oni postizali golove u Bajernu, što je tri puta lakše nego u Herti, Hofenhajmu i Stuttgartu. Doduše jeste Elber pogađao i u Leverkusenu. Ono u čemu je Vedator ispred svih u Bundesligi je po broju golova u polusezoni. Gerd Miler je pogodio 18 puta, Ibišević 19!
ek76
Elber nije igrao u Leverkusenu, koliko se ja sjecam. Mislim da je bio u Stuttgartu sa bobicem i balakov prije odlaska u munchen.
Penderinos
Nije druze tacno i vedo in je 18 postigao
Krivaja Zavidovići
A ko je drugoplasirani na listi i koliko mu golova bježi?
m1987
Pizzaro sa 197 golova, Elber ima 133, a nas Vedad 126.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.