Ibišević sjeda za stol sa čelnicima Herthe

Hoće li ostati u Berlinu?

Ibišević sjeda za stol sa čelnicima Herthe

Vedad Ibišević će ove sezone voditi pregovore sa Herthom oko daljnje saradnje, javlja Bild.

Naš proslavljeni napadač za Herthu igra još od 2015. godine kada je stigao iz Stuttgarta, postao je u međuvremenu i kapiten, no pitanje je koliko će još dugo biti stanovnik Berlina.

Ibišević i sa 36 godina na plećima pokazuje da nije izgubio instinkt da postigne gol, a s tim u vezi dvije strane će ove sedmice sjesti za stol kako bi razgovarali oko produženja saradnje na barem još jednu sezonu.

Informacija je tu koju je plasirao list Bild, prema čijim navodima Ibišević ne bi imao ništa protiv da ostane u Herthi i ujedno u tom klubu i završi svoju bogatu karijeru. Spominje se također i mogućnost da, kada okači kopačke o klin, dobije posao u Herthi.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Otkako je Bruno Labbadia došao na mjesto trenera, Ibišević je postigao tri pogotka za Herthu i pritom upisao dvije asistencije.

Top Komentari

BobPaisley
...legenda BH fudbala....steta sto ga je ona povreda zaustavila kada je bio na vrhuncu karijere,uvjeren sam da bi zavrsio u Bayernu sljedece sezone.
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi