Ibiševića bismo naredne sezone mogli gledati u Evropa ligi, želi ga klub s visokim ambicijama

Vedator uskoro u novoj sredini

Ibiševića bismo naredne sezone mogli gledati u Evropa ligi, želi ga klub s visokim ambicijama

Bh. napadač Vedad Ibišević trenutno je bez kluba, ali čini se da neće imati problema da uskoro stavi potpis na neki ugovor jer se pojavila još jedna ekipa koja ga želi. 

Prema pisanju turskih medija, to je Alanyaspor.

Ovaj tim igrat će naredne sezone Evropa ligu i imat će obezbjeđen nešto veći novac za plate igračima. Tako su krenule da se nizaju transfer mete, a jedna od njih je i naš Ibišević.

Bh. napadač je bez kluba nakon što mu je istekao ugovor s Herthom, a osim s Alanyasporom povezivao se i sa Denizlisporom. Ipak, trener tog kluba je u razgovoru za SportSport.ba demantovao informacije da je ekipa zainteresovana za Vedada kazavši kako je on prestar za njih u ovom momentu.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Ibišević možda jeste star jer ima 36 godina, ali je prošle sezone pokazao da još uvijek zna igrati nogomet pa je na 27 utakmica postigao 9 golova i dodao četiri asistencije.

Ekipa Alanyaspora je minulu sezonu u Turskoj završila na 5. poziciji i sigurno će naredne sezone imati visoke ambicije.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi