Napadač Mainza glumio da su mu se odvezale pertle, pa zabio gol Herthi

Defanizvac berlinskog kluba je baš bio naivan

Napadač Mainza glumio da su mu se odvezale pertle, pa zabio gol Herthi

E. Čaušević

Fudbaleri Mainza prethodnog vikenda slavili su u gostima protiv Herthe sa 3:1 u meču 21. kola Bundeslige.

Mainz je odligrao veoma dobar meč, a blistao je Robin Quaison koji je upisao hat-trick. Ovaj švedski napadač se našao u centru pažnje kod gola za 0:2 kada je na nevjerovatan način prevario odbranu Herthe.

Naime, Quaison je glumio da mu se odvezala pertla na kopački, te da je pokušava zavezati, a zbog toga jedan od igrača berlinskog kluba je prestao da obraća pažnju na njega.

No, onda je napadač Mainza ekspresno utrčao u peterac domaćih, te zakucao loptu u mrežu nakon ubačaja Onisiwa s desne strane. Bundesliga je na zvaničnoj stranici objavila ovaj gol uz poruku da svaki napadač treba pokušati ovaj trik sa pertlama već u narednom meču.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Top Komentari

madr1dist4
Smatram da je ovo za zuti karton, gluma i varanje nije za sportskog terena.
0 7
Fce
Crnciga
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi