Ibra oduševio Italiju svojim potezom: "Ako virus ne napadne Zlatana, Zlatan će napasti virus"

Odlučio je pomoći

Ibra oduševio Italiju svojim potezom: "Ako virus ne napadne Zlatana, Zlatan će napasti virus"

E. Čaušević

Pandemija koronavirusa napravila je veliki haos u skoro cijeloj Evropi, a i dalje najgore stanje u Italiji.

Italija je žarište koronavirusa, te je u ovoj zemlji još prije nekoliko dana sve bolokirano. Sportska takmičenja su prekinuta i niko se ne smije usuditi ni prognozirati da li će ona biti nastavljena.

Tokom haosa na Apeninima na društvenim mrežama oglasio se i Zlatan Ibrahimović koji je odlučio nešto poduzeti i pomoći onima kojima je to najpotrebnije, a to su bolnice u Italiji.

"Italija mi je uvijek davala mnogo i u ovom dramatičnom trenutku želli da vratim još više ovoj zemlji koju volim. Odlučio sam zajedno s ljudima koji rade sa mnom da pokrenemo fond za skupljanje novčane pomoći bolnicama. Koristim svoju popularnost da proširim ovu vijest i svi koji mogu trebaju pomoći", poručio je Ibra, te dodao.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Računam na velikodušnost svojih kolega i svih profesionalnih sportista koji mogu dati manje ili veće donacije, naravno koliko je to u njihovim mogućnostima da otjeramo ovaj virus. Zajedno zaista možemo pomoći bolnicama i doktorima, te sestrama koji nesebično rade svakog dana da spase naše živote. Danas smo mi ti koji navijaju za njih. Idemo zajedno otjerati koronavirus i pobijediti ovu utakmicu. I zapamtite, ako virus ne napadne Zlatana, Zlatan će napasti virus".

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Adnanos
Drag mi je covjek. Kad bi reko da smo u jednoj utakmici davno igrali jedni protiv drugi niko mi nebi vjerovao sem amidjica iz Prusca jer sam njemu tada 10 puta spomeno ime Zlatan Ibrahimovic i da ce za koju godinu cuti za njega. Tada je glavna violina u juniorima Malmöa bio Tony Flygare. IFK Simrishamn je tada igrao protiv Malmöa. Ja sam bio godinu mladji i dobio sam zadnji 10 minuta i igrali smo nerijeseno. Zavrsili smo treci na tabeli i sljedece godine nasi igraci su svi orisli u vece klubove à ja skonto da nisam toliko ambiciozan da nastavim sa fudbalom. Trening svaki dan po tri sata bilo zima, led, vjetar kosti se lome à sve djabe. I tako godinama.
4 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi