Ibra u svom stilu prokomentarisao najbolji gol, šta će reći Salah?

Šveđanin se ne slaže sa izborom

Ibra u svom stilu prokomentarisao najbolji gol, šta će reći Salah?

Legendarni švedski fudbaler Zlatan Ibrahimović je vjerovatno autor najljepših golova u historiji fudbala, barem ovoj novijoj.

Međutim, ove godine nijedan njegov gol nije bio u užem izboru za Puškaša, iako su barem dva ili tri mogla da se nađu tu.

Iz tog razloga, Ibrahimoviću nagrada za gol godine nije bila pretjerano interesantna, ali je ipak odgovorio na pitanje šta misli o pobjedničkom golu Mohameda Salaha, koji je izazvao mnogo komentara.

"Je li to bio najbolji gol? Nije, najbolji je bio Ronaldov", rekao je Ibrahimović, koji je potom u svom stilu dodao:

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"Nisam pogledao ostale golove koji su bili kandidati za ovu nagradu. Nije bilo mog kola, pa me to nije ni zanimalo. Moj gol protiv Los Angelesa je trebao biti tu, možda i ovaj petstoti u karijeri. Vidjet ćemo, možda budem konkurisao sljedeće godine".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi