Ibrahim Mašić: U prvom poluvremenu smo bili odlični

Nakon poraza od Sarajeva

Ibrahim Mašić: U prvom poluvremenu smo bili odlični

Samir Mlaćo

U veoma borbenom susretu juniori NK Iskra jučer su poraženi u prvom polufinalnom susretu kupa protiv vršnjaka iz FK Sarajevo (1:2), ali ne bi bilo nezasluženo da je susret završio i neriješeno. 

Bugojanci su pružili žestok otpor gostima iz Sarajeva, posebno u prvom poluvremenu, ali je drugo poluvrijeme sigurno pripalo bordo nama.

Pored golmana Harisa Haljete koji je u tri navrata fantastičnim odbranama sačuvao svoj gol, sjajnu partiju u redovima Iskre pružio je stoper Ibrahim Mašić koji je vodio velike bitke sa ekstra kvalitetnim napadačima Sarajeva.

"Prvo poluvrijeme smo odigrali odlično, dali smo i taj gol te smo imali par šansi. U drugom poluvremenu je mislim podbacila naša vezna linija i onda smo morali vršiti izmjene. U Sarajevu će biti teško jer nismo navikli da igramo na umjetnoj travi, ali dati ćemo svoj maksimum, pa na kraju šta bude", istakao je Mašić za SportSport.ba.

Treba istaći da su i pored poraza juniori Iskre od svojih navijača nagrađeni velikim aplauzama. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti