Ibrahim Šehić ipak ide u Seriju A, ali ne u Parmu?

Nova ponuda za bh. golmana

Ibrahim Šehić ipak ide u Seriju A, ali ne u Parmu?

Bh. reprezentativni golman Ibrahim Šehić će ovog ljeta sasvim sigurno promijeniti klub nakon isteka ugovora sa azerbejdžanskim Qarabagom, u kojem je proveo punih pet godina.

Interesovanje za Šehića su do sada pokazali brojni klubovi, a posljednji koji je bacio oko na našeg golmana je italijanska Sampdoria.

Prema pisanju azerbejdžanskih, ali i italijanskih medija, Sampdoria razmatra nekoliko opcija za poziciju golmana i jedan od kandidata je i Ibrahim Šehić. Osim njega, spominju se Adrian Šemper iz Dinama, Marco Sportiello iz Atalante, David Soria iz Seville i Jandrei iz Chapecoensea.

Sampdoria nije prvi klub iz Serije A koji se zanima(o) za Šehića, s obzirom da se odmah nakon završetka sezone naš golman počeo dovoditi u vezu sa prelaskom u Parmu.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Taj posao je ipak propao, a Šehić se kasnije počeo povezivati sa brojnim turskim klubovima kao što su Erzurumspor, Rizespor, Antalyaspor i Trabzonspor.

Ibrahim Šehić (29) je u karijeri branio za Željezničar, Mersin i Qarabag, a za A reprezentaciju Bosne i Hercegovine je sakupio 12 nastupa.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi