Još jedan klub zainteresovan za Šehića

Trenutno bez angažmana

Još jedan klub zainteresovan za Šehića

O bh. golmanu Ibrahimu Šehiću posljednjih sedmica se sve više piše u turskim medijima.

Nakon što mu je istekao ugovor sa Qarabagom, Šehić je 'zapao za oko' brojnim tamošnjim klubovima. Najprije se činilo da će karijeru nastaviti u Erzurumsporu, zatim se spominjao Rizespor, a sada je u igri i Trabzonspor.

Čelnici Trabzonspora imaju velike ambicije kada je u pitanju naredna sezona i ovog ljeta namjeravaju ojačati svoje redove s nekoliko kvalitetnih imena, a na listi želja je, kako tvrde turski mediji, i Šehić. 

Trabzonspor je ranije također interesovanje pokazao za dovođenjem Ermina Bičakčića, a zanimljivo, prošlog ljeta želja je bio i Edin Višća.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Ukoliko Šehić na kraju završi u Trabzonsporu, to će mu ujedno biti povratak u turski fudbal, s obzirom da je u prošlosti imao priliku braniti boje Mersina.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi