Ibrahim Šehić objavio sjajne vijesti i zahvalio se Bogu: "Elhamdulillah"

Golman naše reprezentacije

Ibrahim Šehić objavio sjajne vijesti i zahvalio se Bogu: "Elhamdulillah"

E. Ganibegović

Ibrahim Šehić u dobrom raspoloženju dolazi u Sarajevo na okupljanje reprezentacije. Na Instagramu se pohvalio sjajnim priznanjem, te se zahvalio Bogu.

Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine okuplja se u Sarajevu. Pod palicom novog selektora Save Miloševića naši igrači se pripremaju za utakmice s Lihtenštajnom i Portugalom.

Standardno su se na spisku, kada su u pitanju golmani, našli Ibrahim Šehić, Kenan Pirić i Nikola Vasilj, a Šehić bi standardno trebao da bude prvi izbor na golu našeg nacionalnog tima.

Ljetos je Šehić napustio Konyaspor i otišao u Saudijsku Arabiju gdje je potpisao za tamošnjeg prvoligaša Al Khaleej, a danas se na Instagramu pohvalio vrijednim priznanjem.

Naime, naš golman izabran je u najboljih 11 devetog kola Saudi Pro lige. Sačuvao je svoju mrežu u remiju (0:0) na domaćem terenu protiv Al-Raeda.

Oglasi

Osim njega, u najboljih 11 nalaze se i dva reprezentativca Srbije. U pitanju su Aleksandar Mitrović i Sergej Milinković-Savić.

Opis nije dostupan.

Ibrahim Šehić je to objavio na Instagram storyju uz opis: "Elhamdulillah."

Bila je ovo treća vezana utakmica za Ibrahima Šehića na kojoj je sačuvao svoju mrežu.

Od prethodnog okupljanja reprezentacije primio je samo jedan pogodak i njegova dobra forma sigurno da nas sve raduje.

Top Komentari

Drakula
Seljacina
0 2
plemic
Elhamdulillah. prevedite ovo na hrvatski, da vas razumiju sva tri naroda i ostali ...
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi