Ibrahim Šehić u debiju za novi klub sačuvao mrežu

Remi Rizespora i Erzuruma u 3. kolu Super lige

Ibrahim Šehić u debiju za novi klub sačuvao mrežu

Prvi susret 3. kola turske Super lige donio je duel Rizespora i Erzuruma, a ovaj meč je na kraju okončan rezultatom 0:0.

Na taj način je Erzurum stigao do prvog boda u novoj sezoni turskog šampionata, a na golu ovog kluba je debitovao i naš Ibrahim Šehić.

Šehić je imao odličan nastup u debiju za klub u koji je stigao ovog ljeta iz Qarbaga, te je pomogao Erzurumsporu da dođe do pozivitnog rezultata na gostovanju.

Imali su gosti na ovoj utakmici i nekoliko odličnih prilika, ali nisu uspjeli zatresti mrežu Rizespora. Također i Rize je imao par ozbiljnih napada. Ipak, na kraju je meč završio najnepopularnijim rezultatom.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi