Kraj sage: Ibrahim Šehić ima novi klub!

Igrat će zajedno s Šćukom

Kraj sage: Ibrahim Šehić ima novi klub! · Zvanično

Turski prvoligaš Erzurumspor od naredne sezone u svojim redovima će imati dvojicu bh. fudbalera.

Nakon što je Erzurumspor od praške Slavije otkupio ugovor Jasmina Šćuka, danas je ozvaničena saradnja i sa golmanom Ibrahimom Šehićem, koji je s ovim klubom potpisao ugovor na tri godine.

O transferu Šehića u Erzurumspor se mnogo pisalo prethodnih sedmica, pominjali su se također i pojedini klubovi iz Njemačke i Italije, no na kraju je očito presudila najbolja finansijska ponuda koju je ponudio ovaj turski klub.

Šehić je u karijeri već imao priliku braniti u Turskoj, tačnije u dresu Mersina, dok je posljednjih pet sezona proveo u azerbejdžanskom Qarabagu s kojim je igrao u Ligu šampiona.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Top Komentari

kingkong1
jebiga seha. slobodan igrac, branis za repku i potpises za klub za koji nikada nisi cuo.
29 6
Guber
Ja odavno govorim da bez dobrog menadžera možeš biti Ronaldo ali nećeš dokučiti dalje od seoskih ekipa.
21 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi