Ibrahimović će biti spreman za derbije sa Juventusom i Lazijom?

Propustit će prve utakmice nastavka sezone

Ibrahimović će biti spreman za derbije sa Juventusom i Lazijom?

Napadač Milana Zlatan Ibrahimović bi se trebao opraviti od povrede na vrijeme za utakmice Serije A protiv Lazija i Juventusa.

38-godišnji Ibrahimović je zaradio povredu mišića lista nakon čega je nakratko otputovao u Švedsku, da bi se ove sedmice vratio u Milano.

Posljednji pregledi su pokazali da nema komplikacija sa Zlatanovom povredu, ali da će svejedno iskusni napadač propustiti prve mečeve nastavka sezone Serije A.

Corriere dello Sport otkriva da bi Zlatan ipak trebao biti spreman za velike utakmice koje njegov Milan očekuju u Seriji A početkom jula.

Milan bi trebao gostovati na Olimpicu i odmjeriti snage sa ekipom Lazija 4. jula, a tri dana kasnije ugostiti Juventus na svom terenu.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Ibrahimović će vjerovatno propustiti prve tri ili četiri utakmice nastavka sezone Serije A, kao i revanš meč polufinala Kupa Italije protiv Juventusa.

Serija A se zvanično nastavlja 20. juna.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti