Ibrahimović i Krunić nisu pozvani za meč sa Veronom!

Rossoneri žele nastaviti niz pobjeda

Ibrahimović i Krunić nisu pozvani za meč sa Veronom!

A. Čaušević

Milan će seriju od tri pobjede nastojati produžiti sutrašnjim domaćim mečom protiv Verone. 

Rossonerima neće biti uopšte lako jer Verona igra odlično, a osim toga Stefano Pioli neće moći računati na svog najboljeg igrača, Zlatana Ibrahimovića.

Ibrahimović se još uvijek nije izliječio od gripe i Pioli je odlučio da ga ne pozove za utakmicu. Za susret neće konkurisati ni Rade Krunić koji također ima određenih problema.

Asmir Begović je na listi pozvanih, ali teško da će upisati svoj prvi nastup za Milan jer je mjesto rezervisano za Gianluigija Donnarummu.

Lista pozvanih izgleda ovako:

Golmani: Begović, A. Donnarumma, G. Donnarumma.

Odbrana: Calabria, Conti, Gabbia, Hernández, Laxalt, Musacchio, Romagnoli

Potražite više informacija na temu Serie A:

Vezni red: Bonaventura, Brescianini, Çalhanoğlu, Kessie, Paquetà, Saelemaekers

Napad: Castillejo, Leão, Rebić, Maldini

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Bulle
Pozvani?? Ko u repku da ih zove. OVi novinarcici su katastrofa, danas citam skijasica Petra Vlahova pise.. zena je Vlhova, onaj konjina neki dan pise treba Mancesteru gol za produzetke a penali se izvode gol u gostima ccc uzas
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi