Paqueta se oglasio nakon što je ostao u Milanu: "Hvala Bogu nisam depresivan..."

Brazilac i dalje igrač Rossonera

Paqueta se oglasio nakon što je ostao u Milanu: "Hvala Bogu nisam depresivan..."

E. Čaušević

Brazilski fudbaler Lucas Paqueta ostao je u Milanu iako je bilo gotovo sigurno da će napustiti San Siro u januaru.

Paqueta u posljednje vrijeme nije igrao za Milan iako je u prvom dijelu sezone odigrao 14 mečeva u Seriji A. No, mladi Brazilac je odjednom nestao s radara i pojavile su se špekulacije da želi napustiti klub.

Italijanski mediji jučer su objavili da je Paqueta zatražio od kluba da ga pošalje na posudbu u Brazil jer mu nedostaju porodica i prijatelji. No, od toga nije bilo ništa, te je ovaj 22-godišnji veznjak ostao na San Siru.

Nakon što je završen zimski prelazni rok Paqueta se oglasio, te je demantovao da se htio vratiti u Brazil i da je depresivan u posljednje vrijeme.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Hvala svima na porukama koje sam dobio prethodnih dana, ali želim da rasčistim stvari. Hvala Bogu nije bilo depresije, bola ili priče da mi nedostaje porodica i da se želim vratiti u Brazil. Dobro sam i nastavljam pružati svoj maksimum i boriti se u dresu Milana", rekao je Paqueta.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi