Ibrahimović i Mandžukić su ih odbili, hoće li Llorente?
EPA

Drugoligaš traži pojačanja

Ibrahimović i Mandžukić su ih odbili, hoće li Llorente?

U Beneventu već uveliko traže pojačanja za Seriju A.

Vještice su apsolutni lideri u Seriji B, drugoplasiranom Crotoneu bježe čak 20 bodova, a s tim u vezi čelnici već uveliko kuju planove za narednu sezonu u eliti.

Na listi želja trenera Pippa Inzaghija nalazi se nekoliko imena, a jedno od pojačanja mogao bi biti fudbaler Napolija Fernando Llorente koji je označen kao idealno rješenje za vrh napada.

Da nisu u pitanju samo glasine potvrdio je i sportski direktor Pasquale Foggia.

"Ako me pitate da li mi se sviđa Llorente, reći ću da. Prije dvije godine igrao je finale Lige prvaka i to dovoljno govori o kakvom se igraču radi. Bio bi idealno rješenje za nas", potvrdio je Foggia.

U dosadašnjem dijelu sezone 34-godišnji napadač je zabio samo tri pogotka za Napoli.

Vrijedi podsjetiti da je Benevento do prije nekoliko mjeseci imao i plan da dovede Zlatana Ibrahimovića i Marija Mandžukića. Ipak, sve je ostalo na željama.

Top Komentari

Penderinos
Mandzukic realno i jeste za Beneventa, dok dzeko trese mreže u velikoj Romi
0 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi