Ibrahimović ide ka novoj tituli: LA Galaxy u čevrtfinalu play-offa MLS-a

Slavili u Minnesoti

Ibrahimović ide ka novoj tituli: LA Galaxy u čevrtfinalu play-offa MLS-a

Endin Čaušević

Fudbaleri LA Galaxyja sinoć su u gostima pobijedili Minnesotu sa 2:1 u meču osmine finala doigravanja za prvaka MLS lige.

Galaxy je s razlogom jedan od favorita za osvajanje titule prvaka Sjedinjenih Američkih Država, a čini se da će im glavni protivnik biti gradski prvak Los Angeles.

Sinoć je Galaxy slavio u gostima sa 2:1 i plasirao se dalje iako se Zlatan Ibrahimović nije upisao u listu strijelaca. Gosti su poveli u 71. minuti kada je mrežu Minnesote Lletget.

Samo četiri minute kasnije na semaforu je bilo 0:2, a ovaj put sjajan gol zabio je Dos Santos. Minnesota je u finišu utakmice uspjela da ublaži poraz golom Gregusa i tako se oprosti od play-offa.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi