Ono što Ibrahimović i Vela rade u MLS-u je nevjerovatno!

Ponovo postigli golove

Ono što Ibrahimović i Vela rade u MLS-u je nevjerovatno!

Endin Čaušević

Fudbaleri LA Galaxyja sinoć su u nevjerovatnoj utakmici poraženi na svom terenu od Vancouver Whitecapsa sa 4:3.

Galaxy i Whitecapsi su odigrali fantastičan meč, a na kraju su gosti slavili sa 4:3 i osvojili tri boda. LA Galaxy je već osigurao plasman u play off, dok Vancouver nema šanse da se nađe među sedam najboljih u Zapadnoj konferenciji.

No, ono što treba napomenuti jeste da je nevjerovatni Zlatan Ibrahimović postigao novi gol. Šveđanin je na scenu stupio u 23. minuti kada ga je Pavon odlično uposlio, a Ibrahimović je sjajno pogodio za 1:1.

Za Zlatana ovo je bio čak 29. gol u ovoj sezoni, ali je i dalje drugi strijelac lige. Ispred njega je Carlos Vela koji je postigao dva gola više, a Meksikanac je bio sinoć strijelac u remiju Los Anglesa i Minnesote.

Top Komentari

epa
S time da je Ibra u Velinim godinama ovo radio u evropi sa sada se sprda sa igracima ovo je kao dobro placena rekreacija
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi