Ibrahimović: Inter mi nije izgledao kao tim vrijedan drugog mjesta na tabeli

Rossoneri poraženi u gradskom derbiju

Ibrahimović: Inter mi nije izgledao kao tim vrijedan drugog mjesta na tabeli

E. Čaušević

Fudbaleri Intera sinoć su na svom terenu u sjajnom meču pobijedili gradskog rivala Milan sa 4:2 u okviru 23. kola italijanske Serije A.

Inter je tako iskoristio kiks Juventusa koji je poražen od Verone, te se uspio vratiti na prvo mjesto. Međutim, nije bilo sve tako bajno za Inter u sinoćnjem meču posebno nakon prvog poluvremena.

Milan je briljirao u prvom dijelu i vodio je sa 2:0 golovima Rebića i Ibrahimovića, no onda je Inter sjajnim preokretom uspio da pobijedio sa 4:2 i dođe do vrijedna tri boda u borbi za Scudetto.

Nakon utakmice Zlatan Ibrahimović nije bio previše raspoložen za izjave, ali je ponovo uspio da iznervira navijače Intera za koji je nastupao s dosta uspjeha prije više od deset godina.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Čudno je jer smo prvo poluvrijeme odigrali odlično. Očekivao sam više od Intera i u prvom poluvremenu nisu izgledali kao tim koji je vrijedan drugog mjesta na tabeli. Tako su izgledali tek nakon prvog poluvremena", rekao je Ibrahimović, te dodao:

"Teško je objasniti šta se desilo. Na poluvremenu smo rekli da u prvih 15 minuta nastavka moramo biti odlično jer je to ključno. Nismo to uradili jer smo u tih 15 minuta primili dva gola. Prestali smo igrati, vršiti presing i jednostavno nismo dovoljno vjerovali. Nakon izjednačujućeg gola sve se srušilo".

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Maestro
On hoće da bude u centru pažnje ko i uvijek pa ekipa vodi 2-0 I izgubi 4-2 takva ekipa zaslužuje da igra Seriju B
3 2
dobojan90
Konjino ortodoksna, slavis, okreces se navijacima dobacujes!!! Dobio si sta si zasluzio!!!
2 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi