Ibrahimović ipak ne dolazi u Evropu?
Galaxy nudi Ibrahimoviću 14 miliona eura za još dvije godine u ovom klubu

I dalje traju špekulacije oko njegove naredne destinacije

Ibrahimović ipak ne dolazi u Evropu?

S. Pašalić

Zlatan Ibrahimović ima ugovor sa LA Galaxyjem do kraja ove godine i već neko vrijeme se piše o tome gdje bi mogao nastaviti karijeru.

Šveđanin je u martu 2018. godine stigao u redove američkog kluba i od tada odigrao 58 utakmica i postigao čak 53 gola iako ima 38 godina.

Nekoliko evropskih klubova je pokazalo interes da dovede Ibrahimovića nakon isteka njegovog ugovora, a među njima su Milan, Napoli i Manchester United.

Čak ga je i Bologna pokušala ubijediti da dođe u ovaj klub, ali on bi ipak želio da potpiše za neki veći klub.

Ipak, Tuttomercato danas piše da bi Šveđanin sada ipak mogao biti najbliži tome da ostane u Galaxyju s obzirom da Milan još uvijek nije poslao ponudu, interes Napolija je ohladio, a United se čini se povukao iz utrke.

S obzirom na sve ovo, navodi se da je najbolja opcija za Ibrahimovića da ostane u Galaxyju koji mu nudi 14 miliona eura za još dvije godine.

Top Komentari

gumenakita
Na kraju ce postati glumac akcionih filmova u Americi.
3 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi