Ibrahimović je jučer objavom digao Njemačku na noge

Dolazi li u Bundesligu?

Ibrahimović je jučer objavom digao Njemačku na noge

Edmir Škorić

Zlatan Ibrahimović će napustiti Milan na kraju sezone, ali je pitanje gdje će nastaviti karijeru?

Iako ima 38 godina, a uskoro će napuniti i 39, Ibrahimović i dalje može da igra na visokom nivou. Zimus je došao u Milan da pomogne timu da se vrati u Ligu prvaka, ali sve je izvjesnije da će nakon samo poal godine napustiti klub koji ima posebno mjesto u njegovom srcu.

Spominajo se proteklih dana Zlatanov povratak u Švedsku, ali sada je popularni Ibra 'zatalasao' situaciju nakon prepiske na Instagramu sa zvaničnim profilom njemačke Bundeslige.

Gledajući jučerašnje utakmice Bundeslige, Zlatan je na Instagram storyju označio Bundesligu (zvanični profil) i napisao: "Šta kažu, to i urade. Hvama vam". Dobio je odgovor: "Dobro došao si Zlatane".

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Ibrahimović je uzvratio sa "Vidimo se uskoro", što je naravno probudilo sumnje da bi Ibra možda mogao karijeru okončati u nekom od bundesligaških klubova.

Top Komentari

miki30
Joooj digo Bundesligu na noge!! Pa šta je to on, et oni jedva čekaju da on dodje!!
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti