Ibrahimović karijeru nastavlja u bivšem klubu?

Povratak u Italiju?

Ibrahimović karijeru nastavlja u bivšem klubu?

Eldar Ganibegović

Zlatan Ibrahimović je od kraja ove sezone slobodan igrač i sada se za njegove usluge raspituje bivši klub iz Italije.

Milan je ovog ljeta veoma aktivan na tržištu, pa su već doveli dva velika pojačanja, a riječ je o Andre Silvi i Leonardu Bonucciju.

Međutim Rossoneri ne žele da stanu na tome, pa su se odlučili okrenuti Ibrahimoviću, koji je slobodan igrač, tako da je njegov povratak u Italiju realna opcija.

Bez obzira što je Manchester United spreman da mu ponudi novi ugovor, TuttoSport prenosi kako će Milan pokušati vratiti Zlatana na San Siro.

Ibrahimović je već nastupao u Rossonerima u periodu od 2010. do 2012. godine, kada je već u prvoj sezoni osvojio Seriju A. 

35-godišnjak je u posljednjoj sezoni u kojoj je igrao za Manchester United postigao 17 pogodaka. 

Potražite više informacija na temu Serie A:

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi