10

Komentari (10)

Ako treba radit cu za sportsportba kao prevodioc sa engledkog jezika na bosanskom, posto vidim oni imaju problema sa engleskim, ili zasto sportsportba ne raspise konkurs za radno mesto prevodioca sa enegledkog na bosanski jezik, post vidim da tamo niko ne zna kako treba engleski.
Beclija90
Hoces da prevodis na BOSANSKI a pises ‚mesto‘....
Pardon nisam ja kriv sto znam srpski i bosanski, tako je u pravu si, umjesto mesto, treba biti mjesto, da li je sada sve kako treba.
Shik
Mnoge je Zlatan penzionisao i samarao likove jace od Lukakua.
Zulfikar
Ibra je mentalni slucaj, dakle nemojte mu zamjeriti....
user1602245913
Lukaku je trebao da mu odvali šamarčinu u onu odvratnu konjsku facu. Kakav iritantan lik, jbt.
Marko223
Ibrahimović je doktor za ovog magarca
NKZ1922
I dobije suspenziju od 10 tekmi? Pa to i jest bio Zlatanov cilj. Nisi frajer ako na provokaciju odgovoris bokserom, nego ako iskuliras i popisas ga djelima na terenu
Beclija90
**** vas engleski i ko vas nauci. Zlatan mu je rekao ‚donkey‘ a ne ‚monkey. Tako da ga je nazvao magarcem a ne majmunom.... steta da vama skola ne treba za vake clanke.
Keno
To ti je sportsport vole malo da loze
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.