80

Komentari (80)

Kenotala
Sta tek misle o onima koji kazu da su BOSANCI, Zlatan uvijek pominje Yugo a ne BIH.
rocccavela
HALO NAPISAO SI "****M TE USTA". ZASTO SI NEPISMEN?????????????
Mepa
Ovi iz Srbije u 2035 godini. „Godine 2021 Zlatan Ibrahimovic je vrijedjao i provocirao navijace C. Zvezde. Jos jednom se pokazalo kako svi rade protiv srbijanaca i zele prikazat kako smo mi negativci“ Otprilike tako ce biti. Sve u svemu bolesna nacija.
hordaaaassaistoka
HHAHAHAHAHAHA al meni je najjace sto su oni od gospodina kao sto je Ibrahimovic ocekivali neku reakciju, sta ste htjeli postici da skoci da udari nekoga mislim niste mi jasni???
MUFCDOGROBA
Bitno je da im Buba i Jala i Maya na Tasmajdanu nisu “balije” hahahahaahahahahahahahaha
user1593509319
To se znalo prije utakmice da srbi jedino sto znaju je vrijedjati druge . Nadam se da ce doci do UEFA ovoaj sovinizam
Kladionicar_iz_mira
"Šmekerski izignorisao"?!?!? **** vas beogradski žargon, da vas ****!!! Znato li vi ko su šmekeri u Sarajevu?!?
MethodMan
Snitches and bitches is the ****ing same thing you know what i mean
Arnel925
Ko je bio na našim terenima i gledao tekme ovo se često dešava i nije ništa novo. Na Koševu recimo sa istoka zna se čuti slično ako ne idu stvari u korist naše ekipe.
MLADOST
SPC je ovo odgajala na način da im samo čisto zlo izlazi iz usta.
rocccavela
Jao kakav si ti jad od novinara. “****m te usta”, papcino?!
Pa taj koji je psovao majku balisku Ibvrahimovicu, zasto nije bio junak da mu izadje na samo u cetiri oka, pa da mu onda psuje majku, mislim da bi ga Ibraga rastavio u vise dijelova, ne bi uspjela nijedna hirurgija da ga zakrpi. U principu ne volim vrijedjanje i psovanje bilo koga na osnovu nacije i vijere.
RodjeniRA81
E to su ti "srbi" jedna obicna ciganija bez dostojanstva!
Darkooo
Srbin sam ali ovo svako normalan ili svaki pravi navijac a pre svega vjernik nebi trebao nikog da vredja,ovde je Sport i nema potrebe da se vredjamo. Veliki i Sportski Pozdrav svim ljubiteljima Fudbala
user1583752673
Svaka cast Darko
Refiksabanadzovic2
A sta da nije sport,onda je dozvoljeno je li,ne treba da se vrijedja nikako a ne samo kad je sport u pitanju,malo ti je odgovor dvosmislen
Bravo Majstore za komentar, Nisam Srbin a ovo je dokaz da pojedinci nemogu zastupat citavu Naciju. Ako je ovaj osto nazalost u Kamenom Dobu nemozemo crnit sve Srbe kao Naciju. Nisu svi isti.
Darkooo
Brate moj Srbin,Bosanac ili Hrvat mi smo svi isti,a pre svega narod koji ima svoju vjeru.A vjera je nesto privatno. Svadjamo se i pljujemo jedne druge dok nam Dodik i Bakir i Covic pokradose sve u nasoj zemlji,ovi moji Mi hocemo RS,ovi drugi Bosna a ovo treci Hercegovina. A narod jadan nema od cega da zivi i bezimo svi ih zemlje. Za mene je nebitno ko si i sta si i mene su moji roditeljji ucili nikada negledaj koje je nacije covek samo jeli dobar ili los. Pozdrav za sve ljude u nasoj Bosni i RS i Hercegovini iz Zvornika
MethodMan
Brt samo da te ispravim Bosnjak je nacionalna pripadnost, a ne bosanac, jer bosanac je regionalni naziv za ljude koji žive na području Bosne, kao hercegovac za one u Hercegovini... I Srbin brt moze biti bosanac
rabodimis
Turbo portal.. Narod je krenuo da se pali i zari... I ku*ac me boli za Milan i Zvezdu.. za Ibrahimovica il ovog sa tribine.. Jedan svedjanin drugi srbin.. Ja ponosni Bosanac, nigdje veze.. eto ja nako, samo da dodam par rijeci.. haj u zdravlje, zivjeli VI meni ! ;)
BogatiDijasporac
Svi mi znamo da je Ibra Svedjanin, ali njemu na Marakani nisu dobacivali kao Svedjaninu, nego Bosancu/Bosnjaku. Zar tebe kao ponosnog Bosanca to ne ljuti?
rabodimis
Uopste me ne ljuti, on nije Bosanac a oni nek uzimaju lakse droge.. A ovo je gorenje naroda, vec postoje 3-4 iste objave sa drugim naslovima, na ovom istom portalu.. A u "tisini" prodje glasanje za pocasnog predsjednika, vracanje u torove.. Ovi "novinari" se 100% klade izmedju sebe cija ce glupost vise klikova skupit.. Mi im dodjemo ko zaje*akcija..
Zgembic
Od oca Sefika, jedna od sestri Selma, jedan od brace Sapko preselio i kome je klanjana dzenaza. Zlatan zelio da igra za BiH i onda se nadje faca da kaze nije Bosanac a Dodik i Covic jesu. Aj Ne lupaj i preskoci ono za cim te boli qurac.
rabodimis
@Zgembic Samo ti nastavi drk*t na one sto su nam ledja okrenuli.. Nije Bosanac uzalud se trudis, on je obicna pobjegulja, pi*ic koji je u stanju okrenut ledja djetetu na samrti.. cuj Zlatan je zelio.. XD kako nije, slomio se ziv od zelje da zaigra za BiH-a.. Pjanic i oni kao Pjanic su BOSANCI, a ovu krampu na ku*ac nabijem.. PS Uz tu dvojicu ti fali bake, ako ih vec spominjes.. samo ne pricamo o kriminalcima i mafiji nego o onom svedjanu.. ne kontam sto njih spominjes, ti sve izdajnike u isti kos guras ? PS Uopste te nisam pitao o tome sta cu i gdje cu pisat, ne pretjeruj.. ;)
Cs10
A sta bi tek bilo da ke Dzeko ili Pjanic igrao koji si pravi BOSANCI, ovaj covjek se nikad nije isticao ali opet nacionalizam radi svoje i kao treba biti dobar sa njima.......
Zoilomas
****a Cetnicka TO TI JE CRVENA ZVEZDA BRE GENOCIDASI
Crvena Zvezda promijeila ime u FK Kokarda, a Partizan je presao u FK Cetnik.
Arnel925
Hahahah Chete pušitena se cinekur
user1583752673
Oni ti ga puse Zlatane, Zlatane, Zlataneee!
Pa kad si junak sto nisi mu nasamo izasao pred Ibrahimovicem pa mu psovao majku.
lav.junior99
Sta drugo ocekivati od smradova
Mukiba
Nisu to oni bili sigurno italijani neki :-)
Fareus1921
Otkad sam ja govorio da su Srbi stočarski narod i da su tek sa "kota" i visina sišli prije nekih 200 godina a za to vrijeme Hrvati i Bosanci su uveliko bila gospoda po Instanbulu,Beču,Budimpešti,Rimu itd itd
Reddevilsh
Šta očekivati od smrdljivi primitivaca
Zgembic
Ovi osmanlijski potomci ”vlasi” moraju svoju (Ne)kulturu da non-stop dokazuju.
Mukiba
Ma takvi su oni lazovi lopovi svi...IBRAHIM NAS :-)
Barbarez9
Vjeciti bolesnici....covid/cetnistvo zauvijek
Robijasi_It
Veceras je Lejletu-Regaib noc zelja molite se
Eduard
Na stadion je mogu da dodju jedino clanovi uprave. Dakle ovo je ogledalo njihove elite jer im je zvezda najbolji klub ubjedljivo. Tako da su jos jednom pokazali koliki su analni otvor i koliko su zlo. Svi su oni isti samo im treba vremena da pokazu svoje pravo lice!
Baboisback
Koja seljacina. Srbija je supak Evrope,tu samo izmeta ima,nista vise.
BogatiDijasporac
Hahaha, oplakah :)
Zoilomas
Najjaci.... pogotovo ako znas granice evrope. Haha
Ajax11
Vlahška posla-moze mu familiju do 5 koljenja kupiti
BogatiDijasporac
JHebem mu ja familiju do 10 koljena. Vlašini naravno.
Zulfikar
Trebao se okrenuti izvaditi penis i hladno se popisati uz ogradu...
Plavi orkestar
Stvarno većina ovih srba je primitivno i ima dobar poremećaj u glavi,svakim danom to dokazuju.Odvratno je ovo...
jassony
Cetnicka posla, jednog postavi za stol sa tobom da jede, a drugog zavezi ispod stola I JEDAN I DRUGI TI ISTO MISLE!!!
BogatiDijasporac
Raspori ih zato obojicu, da budeš rahat.
karlhajncbrazzzo
Čekaj vi ste hladno u naslovu napisali b.a.l.j.a. a riječ j.b.e.m. sakrili?! Pa vi niste normalni.
Jupp
Prvo je uvreda, drugo je prosta rijec.
Darkwood
Stvarno ovaj narod je bolestan I to jako bolestan. Ovaj video je pokazao gdje se srbija i većinom njihov narod nalazi. momak je bolestan, da je zdrav I normalan ne bi ovo nikad vako velikome igraču govorio, nego bi fino se ponašao i uživao u tekmi. kako da ovaj kreten može da uđe u stadion, valjda je korona. Onaj ko je ovu budalu pustio u stadion isto tako misli ko i on. Ovo je dobro za nas normalne ljude širom BiH da nas vako svaki put opominju, jer smo mi laki i poznati u tome da smo zaboravan i merhamtli narod. neka neće mene, ja njima vjerujem itd.... drugovi moje uvjek oči nek vam budu otvorene i nikad ama bas nikad 92 ne zaboravite. Lako smo 42 zaboravili. Lp.
BogatiDijasporac
Ušuškalo nas .ebeno 'bratstvo i jedinstvo', odnosno naše roditelje. Tu grešku više ne pravimo. Srbin je dušmanin da mi je najbolji. Čast onih 1% izuzetaka.
user1583752673
Tako nam ga Pedja zavuce u Mostaru on i nasa stranka
MLADOST
Svaka čast na komentaru Darkwod.
karlhajncbrazzzo
Čekaj vi ste hladno u naslovu napisali ******, a riječ j.b.e.m. sakrili?! Pa vi niste normalni.
Mahatma.Barbie
Zašto se vi čudite bilo čemu što dolazi od ovih istočnih fasista? Pa 99% njih su bolesni umovi koji bi opet bez imalo ljudskosti ponavljali sve one pokolje iz prošlog vijeka prema svim svojim susjednim zemljama. 500 godina prava prve bračne noći i snahonosnji su stvorili incestuoznu bolesnu naciju koja ne osjeća nikakav stid ni zbog čega, već mimo svog civilizovanog svijeta ima sopstvenu historiju, sopstvena prava na svaku "zemlju u kojoj srbi žive" i ostale mongoloidne bolesne poremećene želje. Dakle narod bez časti, stida, iskrenosti i pokajanja za sve zlo koje čine svim svojim susjedima već par stotina godina.
BogatiDijasporac
Srbi nisu narod nego definicija za mentalnu retardaciju. Kancerogeno tkivo.
user1585252255
Sta ce ocekivat od govana.
Ovaj pokuso da ispadne Frajer i mislijo da ce na ovaj nacin Zlatan 100% da mu odreaguje!! I sta iz ovog ispade?? Zlaja ga hladno izkulira a za ovog sto je snimo i izveo ovo pa suvisno je bilo sta rec za njega,
BogatiDijasporac
Realno, Zlatan i ne zna šta znači '******', ali svi dobro znamo šta 500 godina turske ćundare znači :)
Sanagoal
Samo je jedan LAV a miševi su za njega nebitni. Insistiraće da igra u Milanu sigurno samo da im pokaže ko je gazda u Milanu.
Pajver
Pa normalno da ih je ignorisao kada nije ****** njega je rodila majka Hrvatica tako da su mu eventualno mogli ****ti samo majku ustashku
BogatiDijasporac
Bošnjak karao *****ticu i rodio se Bošnjo Zlatan. Ha ja. Niste *****i valjda? Doduše, tu ste negdje, 'bem li vam Gospu.
Koba84
Stvarno je bozija kazna biti srbin. Pa od vas je i Bog digao ruke
gospodska79
Vi novinari jedan ste od velikih čimbenika u velicanju nacionalizma na ovim prostorima. Svaki ovakav ispad pojedinaca je hrana za lavinu negativnih komentara, večeras o njima, sutra o nama, prekosutra o vama i tako u krug vec dvadeset godina.
Cs10
Pa nije novinar ovo izjavio nego navijac koji je VIP jer nije svako imo pristup mecu ovome, i ovo sad je prava slika o komsijama nasim
075tzzla
A ovaj što govori misli barem pola Srbije
BogatiDijasporac
Srbin -> divljak!
Koljicfan
Zna se kakvi su oni, nista novo! Usta vas treba j.....
damir83
Klošari gladni
*p!p!t@*
Kako ih lik kulira hahaha
WOLF20
Rajvosa2019
E upravo ovo je njihov nivo
Cs10
Fareus1921
I za ne ćudit se ovom...Srbi su narod koji je tek prije nekih 200 godina sišao sa kota i visina
Sta bi tek bilo da je dozvoljeno navijacima da prisustvuju utakmici Crvena Zvezda - Milan
celikze
pogrijesio si care sa „nebesa“ tako kazu nebeski narod hahahaha
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.