"Kao da ga je udario Mike Tyson, a ne Ibrahimović"

Gattuso o spornoj situaciji

"Kao da ga je udario Mike Tyson, a ne Ibrahimović"

A. Čaušević

Napoli je izgubio od Milana s 1:3, a Rossonere je do pobjede vodio ko drugi nego Zlatan Ibrahimović koji je zabio dva gola.

U drugom poluvremenu Ibrahimović je rizikovao da dobije crveni karton, ali na njegovu sreću udarac laktom koji je uputio Kaliodou Koulibalyju je prošao nekažnjeno.

Spornu situaciju poslije utakmice komentarisao je i Gennaro Gattuso koji je kazao da se prema snimku čini da je štopera udario Mike Tyson, a ne Ibrahimović.

"Neću da prčam o tome. Na televiziji se vidi udarac lakom kao što zadaje Mike Tyson, vidi se po izrazu lica... Ne moramo misliti o tome, trebamo misliti o onom što mi moramo raditi", rekao je Gattuso.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Inače, Ibrahimović nije odigrao cijeli meč jer je izašao 10-ak minuta prije kraja susreta. Intenzitet povrede bit će poznat dana.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Vrana
A civava samo laju
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi