Luka Jović je trebao u Milan, ali nije želio doći zbog Zlatana Ibrahimovića

Na kraju se vratio u Eintracht

Luka Jović je trebao u Milan, ali nije želio doći zbog Zlatana Ibrahimovića

E. Škorić

Srbijanski reprezentativac Luka Jović nedavno je napustio Real Madrid i vratio se u Eintracht Frankfurt, pa na povratničkom meču za njemački klub postigao dva gola u nedavnoj pobjedi nad Schalkeom.

Joviću očigledno baš prija Frankfurt, a zanimljivo da je trebao da ode u Milan, no prema pisanju njemačkog Bilda, odustao je od te ideje zbog Zlatana Ibrahimovića.

23-godišnjak je procijenio da ne bi dobio priliku za igru pored Ibrahimovića, pa je ipak na kraju odlučio da ode u Eintracht, gdje će očigledno puno više igrati uz Andre Silvu u nappadu.

Milan je umjesto njega na kraju u slobodnom transferu potpisao bivšeg napadača Wolfsburga, Atletica, Bayerna i Juventusa Marija Mandžukića, koji bi mogao debitovati već sutra protiv Atalante.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Hrvat je svjetan da neće biti prva opcija u Milanu pored Ibrahimovića, no također zna da će biti dovoljno prostora i za njega.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Edin Merlin
Ibro je za njega izmislio sport !
7 0
Zgembic
Pa kad se frajer od 23 godine prepade da nece imati mjesta pored haman penzionera (39 godina) ... sve i da je Ibra najbolji na svjetu opet brate 23 godine, dolazi iz Reala i opet prpa.
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi