Za Ibrahimovića očito ne važe pravila kao za ostale fudbalere

Pohvalio se na Twitteru

Za Ibrahimovića očito ne važe pravila kao za ostale fudbalere

Endin Čaušević

Švedski napadač Zlatan Ibrahimović ponovo se našao u centru pažnje sportske javnosti.

Ibrahimović je jučer objavio video kako sa svojim motorom ide na trening Milana, ali to se baš nije svidjelo navijačima.

Naime, poznato je da je fudbalerima zabranjeno da voze motore zbog eventualnih povreda, ali očito je da to pravilo ne važi za 39-godišnjeg napadača.

Mnogi su u komentarima poručili Zlatanu da ne treba toliko rizikovati i da nije bez razloga klauzula u ugovorima igrača o zabrani vozanja motora. No, očito je da takva klauzula ne postoji u ugovoru sjajnog Šveđanina.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

snupi
Narcis.
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi