Nije moglo bez skandala: Ibrahimović se hvatao za genitalije

"Počastio" domaće navijače

Nije moglo bez skandala: Ibrahimović se hvatao za genitalije

Edmir Škorić

Zlatan Ibrahimović ponovo je bio u centru zbivanja u američkoj nogometnoj ligi (MLS).

Ibrahimovićev Galaxy je poražen s 5:3 od gradskog rivala FC Los Angelesa na gostujućem terenu, a Zlatan je teško podnio to što neće igrati polufinale.

Raniji gubitak šansi za titulom Šveđanina je razočarao, a po izlasku na teren se uhvatio za genitalije i na taj način 'častio' domaće navijače.

Ovim se potezom našao na udaru kritika u SAD-u, smatraju da je to neprimjeren gest kojim je pokazao "poštovanje" prema rivalu.

Ovo je samo jedan u nizu takvih Zlatnaovih poteza, a ostaje da vidimo na koji način će biti kažnjen. Kako sada stvari stoje, ovo će biti njegov posljednji meč za Galaxy jer je Ibra navodno spreman da se vrati u Evropu.

Top Komentari

gaziiiiJAaaa
TATA IGRICE..
0 2
VelaHavle
Popisao ga Carlos Vela pa je na aparatima... treba debilka razumiti
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi