Ibrahimović objavio fotografiju sa Mihajlovićem i sve oduševio kratkom porukom

Stari rivali i dobri prijatelji

Ibrahimović objavio fotografiju sa Mihajlovićem i sve oduševio kratkom porukom

Edmir Škorić

Zlatan Ibrahimović i Siniša Mihajlović imali su priliku da igraju jedan protiv drugog i obojica se smatraju ikonama Serije A.

Ibrahimović je jučer imao priliku da zagrli Mihajlovića pred utakmicu Milan - Bologna (5:1), a kasnije je objavio fotografiju uz poruku: "Ljubav".

Riječ je o nekada velikim rivalima na terenu, ali i dobrim prijateljima, pa je Ibra zbog srbijanskog stručnjaka čak razmišljao da zimus dođe u Bolognu, ali se odlučio za Milan.

Miha je imao težak period iza sebe, bio je bolestan, no vratio se u život i sada najnormalnije obavlja svoj trenerski posao, dok Ibra nastavlja s Milanom da gura ka Evropi. U sinoćnjoj utakmici na San Siru njegov tim je deklasirao Bolognu s 5:1.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi