Ibrahimović otkrio šta je predstavljalo problem između Mourinha i Pogbe
Nakon odlaska Mourinha iz Manchestera cijela ekipa ali posebno Pogba igraju preporođeno, te su upisali sedam pobjeda u nizu.

Pogba igra sjajno nakon odlaska Mourinha

Ibrahimović otkrio šta je predstavljalo problem između Mourinha i Pogbe

E. Oštraković

Nogometaš LA Galaxyja, Zlatan Ibrahimović, u nedavnoj izjavi za medije objasnio je šta je predstavljalo problem između Mourinha i Pogbe.

"Postoje igrači koji žele slobodu, žele da se osjećaju slobodno. Očigledno je da Mourinho ima svoju taktiku, ali ima igrača koje jednostavno morate pustiti da budu slobodni", rekao je Ibrahimović, pa dodao:

"Pogba nije osjećao podršku od trenera, a trener nije osjećao podršku od igrača. Ako nemate povjerenje u igrača, teško da će taj igrač imati energiju i motivaciju. Sada je Pogba više sloboda, radi šta hoće i sretan je", završio je Zlatan Ibrahimović.

Nakon odlaska Mourinha iz Manchestera cijela ekipa ali posebno Pogba igraju preporođeno, te su upisali sedam pobjeda u nizu.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Pogba također smatra da se preporodio nakon odlaska Mourinha

"Prije dolaska Solskjaera bio sam u sjenci i sjedio na klupi. S tim sam se pomirio, ali sada mi je drago što mogu ponovno da igram. Sada se uvijek smijem", kazao je Pogba, koji ima samo riječi hvale za novog trenera.

"Solskjaer stvarno dobro radi. Bio je igrač Manchester Uniteda i zna dobro mentalitet ovog kluba. Vratio se kako bi nam pomogao i to vrlo dobro radi", dodao je francuski nogometaš.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi