Ibrahimović postigao najčudniji gol u svojoj karijeri

"Čudno sam se osjećao"

Ibrahimović postigao najčudniji gol u svojoj karijeri

Endin Čaušević

Fudbaleri LA Galaxyja sinoć su u velikom gradskom derbiju remizirali protiv Los Angelesa sa 1:1.

LA Galaxy je na početku sezone upisao pobjedu protiv gradskog rivala u nevjerovatnom debiju Zlatana Ibrahmovića, ali sinoć su meč završen bez pobjednika. Do prednosti je stigao Galaxy u 15. minuti utakmice, a strijelac je bio ko drugi nego Ibrahimović.

Međutim, ovo je bio jedan od najčudnijih golova za Zlatana u dosadašnjoj karijeri. Ibra se prvo sjajno snašao u kaznenom prostoru i uputio udarac, a evidentno je bilo da je lopta prešla gol liniju što sudija u prvi mah nije vidio.

Nakon protesta igrača Galaxyja odlučio je da pogleda VAR, a nakon toga je potvrdio da je to bio gol koji je postigao Ibra. I sam Zlatan je nakon utakmice potvrdio da je to bio veoma čudan trenutak za njega. Utakmica se završila rezultatom 1:1, a gol za goste postigao je Carlos Vela iz penala.

"Odavno nisam postigao čudniji gol. Mislim, toliko dugo se čekalo da sudija pogleda VAR i prizna gol iako je odmah bilo jasno šta se desilo. Možda je ovo i najčudniji gol za mene, jednostavno tako sam se osjećao", rekao je Ibra nakon utakmice.

Top Komentari

Adde
Ovo najčudniji!!! Šta reći za gol makazicama protiv Engleske sa 30-tak metara. Gol protiv Italije za 1-1 petom u skoku sa okretom. Gol protiv NAC Breda kad je igrao u Ajaxu. Da i nespominjem još hrpu golova u Italijanskoj ligi koje je postigao petom ili sa velike udaljenosti. Sve ovo što sam spomenuo se u najmanju ruku mogu nazvati najčudnijim golovima koji se neviđaju svaki dan a ne ovaj...
9 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi