O Ibrahimoviću smo čuli mnoge anegodote, najluđu je ispričao Raiola

U posljednjem intervjuu

O Ibrahimoviću smo čuli mnoge anegodote, najluđu je ispričao Raiola

A. Čaušević

Zlatan Ibrahimović je izuzetno interesantan lik, kako van tako i na terenu, prvenstveno zbog svog karaktera.

Nema dileme da je Ibrahimović odličan igrač što je i pokazao proteklih 15-ak godina, ali je upitno da li bi bio toliko uspješa da nije Mina Raiole.

Kontroverzni fudbalski menadžer vodi računa o Ibrahimoviću praktično cijelu njegovu karijeru i nosi velike zasluge zašto je Šveđanin bh. korijena igrao i igra u najvećim svjetskim klubovima.

O Ibrahimoviću smo do sada čuli mnoge anegdote, ali ona koju je ispričao Railoa je drugačija od ostalih i najbolje pokazuje koliko je napadač posvećen poslu.

Ibrahimović i saigrač su rezervisali obilazak grada helikopterom i dogovorili se da se nađu kod Zlatana u 11 sati.

"Trebali su da polete u 11 sati, igrali su utakmicu noć ranije. Saigrač je Ibri rekao da će doći po njega u pola 11. Zlatan mu odgovara da će doći u pola 9. 'Zašto?', pitao je saigrač."

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Pa zato što ćemo trenirati dva sata, glasio je Ibrin odgovor", ispričao je Raiola.

Inače, iako na terenu djuluje kao egocentrik praktično svi saigrači imaju riječi hvale za Ibrahimovića. Kakav je ko saigrač najbolje pokazuje njegov gest kada je kolege iz Milana počastio s konzolom Play Station 5.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Oglasi