Ibrahimović i dalje ima problema, Raiola tvrdi da će biti menadžer kad se oprosti

Legendarni Šveđanin bh. korijena

Ibrahimović i dalje ima problema, Raiola tvrdi da će biti menadžer kad se oprosti

A. Čaušević

Zlatan Ibrahimović se vratio na teren protiv Lazija, postigao je i gol, ali dan kasnije dočekala ga je loša vijest. 

Ibrahimović je povrijedio Ahilovu tetivu zbog čega nije igrao na gostovanju Liverpoolu u Ligi prvaka, a kako stvari stoje oporavak će potrajati.

Šveđanin bh. korijena neće ništa rizikovati te će propustiti i derbi protiv Juventusa. Strpljivo će sačekati da povreda prođe obzirom da je sezona tek na početku. 

Zlatan je i više nego bitan za Milan i njegovo odsustvo na duži period sigurno bi predstavljalo nenadoknadiv hendikep. 

Inače, napadač koji će početkom oktobra proslaviti 40. rođendan ima s Milanom ugovor do kraja sezone. Penzija se još uvijek ne nazire, ali Mino Raiola je već otkrio šta Ibra planira raditi akda se oprosti. 

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Sa Zlatanom razmišljamo iz godine u godinu. To je poput računa koji ističe svakih 12 mjeseci. Sigurno će se oprostiti onog dana kada se ne bude osjećao prvom violinom oprostiti. Poslije toga će postati menadžer", rekao je Raiola.

Raiola i Ibrahimović rade zajedno 20-ak godina i nema sumnje da je iskusni golgeter imao od koga naučiti zanat svih ovih godina. 

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

K79
ako je Ahilova u pitanju nažalost najvjerojatnije je to to, eventualno jos koja utakmica opet kazem nažalost !
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi