Defanzivac Milana se izvinio zbog rođendanske zabave: "Nisam znao da će biti takav rezultat"

Defanzivac Milana se izvinio zbog rođendanske zabave: "Nisam znao da će biti takav rezultat"

Edmir Škorić

Navijače Milana je povrijedio potez igrača tog kluba, pošto su odmah nakon poraza od Atalante (5:0) odlučili da se opuste na jednoj rođendanskoj zabavi.

Zabavu je organizovao Davide Calabria, nedugo nakon što je Milan u Bergamu pretrpio jedan od najbolnijih poraza u svojoj historiji, izgubivši od Atalante s 5:0.

Možda se ne bi o tome ni pisalo da društvenim mrežama nisu počele da se pojavljuju video snimke igrača Milana koji su uživali u alkoholu i cigaretama. Izazvalo je to bijes navijača Milana koji smatraju da igrači ne poštuju grb na dresu i klub koji ih toliko plaća, pa se sada oglasio i Calabria.

"Moj rođendan je 6. decembra, ali odlučio sam da ga pomjerim za 22. decembar, kada se inače završava ovaj prvi dio sezone. Kako sam mogao znati da će biti takav rezultat protiv Atalante?", pita se Calabria,a pa nastavlja:

"Niko od nas nije mogao da predvidi takav poraz. Osim toga, ja sam ljudsko biće kao i svi vi. Zabavljao sam se jer je to bila moja rođendanska proslava, jedva da ikada provede jednu noć sa prijateljima i saigračima".

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Budimo razumni i suosjećajni. Na kraju, želim da naglasim da niko nije većo Milanista od mene. Proveo sam toliko godina u ovoj porodici ovdje i teško je negdje drugo pronaći takvu vezu. Hvala vam", poručio je Calabria.

"Preuzimam potpunu odgovornost i izvinjavam se onima koje sam posredno uvrijedio, ali to nije bila moja namjera", zaključio je bek Rossonera.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

DamirT
Pa i oni su ljudska bica...Sta trebaju samo trenirati i igrati utakmice?Malo se opustili pa sta.Nece umrijeti od malo alkohola
5 1
teddy sheringham
Da imaš obraz, kao što nemaš, otkazao bi zabavu. Sramota ko Milanov dres nosi.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi