Ibrahimović, Schweinsteiger i Stoičkov napravili šou

Zvijezde u MLS-u

Ibrahimović, Schweinsteiger i Stoičkov napravili šou

E. Škorić

Zlatan Ibrahimović postigao je jučer novi gol za Los Angeles Galaxy i njime je donio pobjedu svojoj ekipi protiv Chicago Firea (1:0).

Ibra je top tema u SAD-u, a MLS je s njim dobio jednu novu dimenziju. A kada mu se kao suvoditelj priključio legendarni Hristo Stoičkov, onda je šou bio zagarantovan.

Slavni Bugarin je igrao za Chicago tri sezone, a u tom klubu sada igra i Bastian Schweinsteiger, no Ibrahimović je sinoć odnio pobjedu.

Nakon utakmice uslijedio je opušten i prijateljski razgovor bugarske nogometne legende i Zlatana, te Schweinija, a Stoičkov je pitao Ibrahimovića da li će igrati na SP-u.

Kada je voditelj kazao Zlatanu da ga Švedska treba, ovaj je ponudio zanimljiv odgovoro:

"Treba i ne treba, ovisi što želi napraviti na Svjetskom prvenstvu!", nasmijao je Ibra odgovorom sve prisutne.

A kada je uslijedilo pitanje za 33-godišnjeg Schweinsteigera da li Njemačka može do titule u Rusiji, ovaj je odgovorio: "Pa ako ne bude Zlatan igrao na SP, onda imamo šanse".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi