Ibrahimović: Supruga me zaključa u sobu kada ne želi pričati sa mnom

Šveđanin u svom stilu

Ibrahimović: Supruga me zaključa u sobu kada ne želi pričati sa mnom

E. Čaušević

Švedski napadač Zlatan Ibrahimović poznat je po tome što često briljira u javnosti izjavama koje nasmiju cijelu planetu.

Ibrahimović trenutno igra u Sjedinjenim Američkim Državama za LA Galaxy, a naravno s njim je i njegova porodica. Šveđanin je već dugo u braku sa Helenom s kojom ima dva sina.

Poznat je po tome da nema dlaku na jeziku, a to je pokazao i u jučerašnjoj izjavi za američke medije. On je priznao da voli igrati video igrice, te da mu je to "opsesija" još od vremena dok je nastupao za Ajax. One su mu pravi spas kad se posvađa sa suprugom koja ga često zna zaključati u sobu da to uopšte ne primjeti.

"Nije me sramota reći da sam gejmer i da volim video igrice. Uvijek me zanimao taj svijet još od vremena dok sam igrao za Ajax jer sam živio sam. Sjećam se da sam tada kupio najveći TV koji sam mogao nači, a imao sam specijalan krevet i konzolu, te sam volio igrati PES. Kada je uvedena opcija da online možeš igrati protiv cijelog svijeta još više sam se zainteresovao, a to radim i sada iako mi je 36 godina. Dobro mi dođe kada se posvađam sa suprugom, ona kad neće da priča sa mnom zaključa me u sobu sa sinovima i po cijeli dan igramo igrice i ne shvatimo da ne možemo izaći", rekao je Ibrahimović.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi