Ibrahimović već šefuje: Već je odredio s kim će igrati, Rossoneri mijenjaju i formaciju

Iskusni napadač se vratio u staro jato

Ibrahimović već šefuje: Već je odredio s kim će igrati, Rossoneri mijenjaju i formaciju

Admin Čaušević

Gdje je god igrao Zlatan Ibrahimović je nastojao da bude šef u svlačionici, to mu nije uspjelo u Barceloni gdje se zadržao svega jednu sezonu.

Ibrahimović se prošle sedmice vratio u Milan nakon sedam godina, u ponedjeljak je odigrao svoj prvi povratnički meč kada u Rossoneri remizirali protiv Sampdorije (0:0).

Prema pisanju lista Corriere dello Sport Ibrahimović je već počeo da šefuje u svlačionici, zatražio je promjenu formacije i svog partnera u napadu.

Trener Stefano Pioli je odlučio ugoditi Ibra pa će tako Rossoneri umjesto dosadašnjih 4-3-3 u nastavku sezone igrati u formaciji 4-3-1-2.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Ibrahimovićev partner u napadu će biti mladi Rafael Leao. Njih dvojica su zajedno na terenu proveli pola sata protiv Sampdorije i Šveđanin bh. korijena je izrazio želju da igrat s talentovanim napadačem.

Ovo znači da će na klupi završiti Suso i Krzysztof Piatek, što automatski znači da bi do kraja januarskog prijelaznog roka mogli i napustiti Milan.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

andi
pa nisu ništa ni pokazali,treba da nalpuste milan,IBRA će biti sada kreator igre i zabijati,sva serija A će osjetiti njegov dolazak sigurno,ma koliko skeptici pljuvali Ibra je još vrhunski majstor,da je od pićetka prošlu igrao Milan bi glat pobjedio što se vidjelo od 55 minute kada su tri vrhunske šanse.napravili..
6 1
budala
Pa lik nakon jedne tekme skonto da je Suso za qrac
5 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi