10

Komentari (10)

Taceoni
Pa igrao bi u španiji u nekom klubu valjda
Sve sami strucnjaci kad je nogomet u pitanju, e pa vidjet cemo sta ibra moze pruziti svojoj 39-oj godini starosti, Ibra jest zabijao u Americkoj MLS ligi, takozvana talašika liga, liga koja nema neki znacajan kvalitet, u toj ligi apsolutna vecina nogometasa je preko 30 godina starosti, jer vecina nogometasa sirom svieta zavrsavaju svoju karijeru u MLS kada predju preko 30 godina starosti, to jest Ibra dolazi u Italijansku seriju A iz MLS lige gdje ogromna razlika u kvalitetu nogometa izmedhu Serije A i MLS lige, namjerno sam se osvrnuo na MLS ligu i Seriju A jer Ibra je sada u nogometnim kasnim godinama, drugo je ono kada je Ibra bio mladji davao svoj maksimum, ne zaboravite da ce Ibri uskoro 40 godina starosti. Ja licno sumnjam da ce sve onako ici kako Ibra hoce i zamislja i cim mu ne bude islo, on ce napraviti neku pizdariju u Milanu u klub u kojem dosao i garantujem da Milan na kraju sezone sa Ibrom nece biti medju prvih 6 ekipa na tabeli, to jest Milan opet nece vidjeti Evropu sto se tice evropskog takmicenja, zivi bili pa vidjeli.
Mele
Rodjen je septembra 1981, jos malo ulazi u cetvrtu deceniju...
budala
Pa lik nakon jedne tekme skonto da je Suso za qrac
lopov84
Suso je dobar igrac... ima sve sto veznjak treba. Zasto je los? Imas li kakve podatke
hame
Kad vise ne mogodne igrati, a to je za jedno deset godina, ja bi ga ostavio za trenera, bio bi zesci od Cire
andi
pa nisu ništa ni pokazali,treba da nalpuste milan,IBRA će biti sada kreator igre i zabijati,sva serija A će osjetiti njegov dolazak sigurno,ma koliko skeptici pljuvali Ibra je još vrhunski majstor,da je od pićetka prošlu igrao Milan bi glat pobjedio što se vidjelo od 55 minute kada su tri vrhunske šanse.napravili..
Taceoni
Zna šta radi onaj suso i par još njih ni za Vrbanjuše nisu
Suso je ekstra klasa i ne zaboravi da Suso igra za reprezentacij Spanije, mnogi bi poznati evropski klubovi prihvatili Susu, to sto se Suso u zadnje vrijeme slabo snalazi zato ima dosta razloga i ne bih ja sada o tome.
lopov84
Apsolutno si u pravu
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.