Ibrahimovića čeka žestoka kazna nakon današnjeg meča

Nije se dobro zamjeriti Zlatanu

Ibrahimovića čeka žestoka kazna nakon današnjeg meča

Fudbaleri Manchester Uniteda i Bournemoutha u ovim trenucima igraju meč 27. kola engleskog Premiershipa.

Trenutni rezultat je 1:1 nakon prvog poluvremena, a gledatelji na Old Traffordu su vidjeli i jedan crveni karton.

Dobio ga je fudbaler Bournemoutha Surman nakon što je odgurnuo Zlatana Ibrahimovića pred kraj prvog poluvremena, ali to nije trebao biti jedini crveni u prvom dijelu meča.

Naime, ranije pod tuš je sigurno trebao i Zlatan koji je prvi žuti karton dobio u 39. minuti, a direktan crveni je trebao dobiti samo nekoliko minuta kasnije kada je laktom u glavu udario fudbalera gostujuće ekipe Mingsa.

Glavni sudac je propustio da Ibrahimovića pošalje u svlačioniccu, ali sigurno da Šveđanina čeka suspenzija od strane FA-a nakon utakmice. Treba reći i to da će vjerovatno biti kažnjen i Mings jer je samo nekoliko sekundi prije toga vjerovatno namjerno nagazio Zlatana na glavu dok je Šveđanin ležao na podu.

Potražite više informacija na temu Premier league:



NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi