Ibrahimoviću su svi rekli da je previše star za fudbal, a on im je sada fantastično odgovorio

"Nije loše za jednog starca"

Ibrahimoviću su svi rekli da je previše star za fudbal, a on im je sada fantastično odgovorio

Endin Čaušević

Zlatan Ibrahimović proglašen je za najboljeg fudbalera američkog MLS-a.

Ibra je na društvenim mrežama objavio da je dobio ESPY nagradu za najboljeg igrača u Americi. Švedski napadač je ubjedljivo slavio jer je imao dosta više glasova od Carlosa Vele koji je bio na drugom mjestu.

Iskusni napadač prvo je objavio video u kojem se zahvalio svima što su glasali za njega, a ubrzo nakon toga objavio je story na Instagramu koji je nasmijao mnoge.

Ibrahimović se slikao sa štapom aludirajući na to da su za njega svi govorili kako je previše star da igra i dalje na vrhunskom nivou. No, Zlatan im je odgovorio na najbolji način.

"Nije loše za jednog starca", napisao je Ibra uz fotografiju sa štapom i nagradom koju je dobio.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi