8

Komentari (8)

snupi
Kvakic odradjuje kartone.
Brazuka
Ibrak može voditi još kadete
Salleee
Kadete i vodi s kadetima u drugoj ligi Austrije zauzima sedmo mjesto. Zato pola njegove ekipe mladih igraca vec kaparisani od prvoligaskih ekipa sirom Evrope. Prosjek godine ekipe 19.3 mjeseca. Zna covjek posao. To je cinjenica a ljubomora je bolest.
gubavica11
Macane skontao da Kvakic ne moze igrati stopera stavuo ga u spic nije imao ko pogrijesiti za gol i odma pobjeda
gubavica11
Kvakica sklonio sa stopera i odma pobjedio
gubavica11
Kvakic igrao spica umjesto stopera i odma pobjeda nije imao ko pogrijesiti za gol
Salleee
gubavica11, S.B. glup si, Kvakic odradjuje zute sta lupas ko Maxim po diviziji. Znas ti da je Kvakic top igrac a i Ibrakovic gazi to ti bode oci pa neznas sta da radis. Naviko si za Vicu da radis prljave poslove a sve ce se objavit. Bitno je da iz Goska moze dijete da igra stopera sto nrma minute u prvoj ligi Federacije, a Gosk u istoj ligi zadnji. S.B sve se zna sta radis zato imas problema psihickih.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.